Fri frakt över 500 kr
Fri frakt över 500 kr

Ordinarie öppettider

Måndag till fredag: 10-18
Lördag: 11-15

Avvikande öppettider

Pingstafton lördag 18/5: Stängt

Kontakta oss

Adress: Sibyllegatan 37, 114 42 Stockholm
Email: info@sibyllegatansoptiker.se
Telefonnummer: +46 8 660 45 60

Betalningar

Beloppet kommer att dras från ditt konto så snart vi processat din order. Alla order lagda i Sverige dras i SEK. Om du önskar avbryta din order efter att den gått igenom, var vänlig kontakta oss så att vi kan ordna en återbetalning tillbaka till ditt konto.

Vi erbjuder betalning med
Visa
Mastercard
Payson
Faktura

Information om utskick

Utskick i Sverige
Kontaktlinser skickas direkt från respektive leverantör. Vår ambition är att leveranstiden inte skall överstiga en vecka. En fast fraktavgift på 49:- debiteras vid samtliga köp. 

Viktig information
Leveranstider kan påverkas och bli förlängda på grund av olika omständigheter såsom lagerstatus eller väderförhållanden.
Paket som inte hämtats inom ett angivet tidsspann kommer att skickas tillbaka. Alla kostnader i samband med paket som ej hämtats ut står kunden för.

Försäkring
Sibyllegatans Optker försäkrar varje köp tills det levererats till dig.

Returer och byten

Sibyllegatans Optiker erbjuder fria returer på alla ordrar.

Viktig information
Produkter måste returneras inom 14 dagar efter att varan hämtats ut. Produkterna måste returneras i perfekt skick, såsom de skickades ut, med tags och dylikt intakt. Vi föredrar att alla artiklar returneras i enlighet med Sibyllegatans Optikers returservice för att säkerställa att de är skyddade och försäkrade under transport. Det går dock bra att använda vilket säkert transportbolag som helst. Kontaktlinser kan endast returneras eller bytas vid obruten förpackning.

Returnera produkt
Om du behöver returnera din produkt, vänligen kontakta oss via mail: info@sibyllegatansoptiker.se eller telefon: 08-660 45 60.

Byten
Sibyllegatans Optiker kan inte administrera byten av artiklar köpta i webshoppen. Om du vill köpa en annan vara eller färg – vänligen lägg en ny order och returnera din gamla.
Ring eller maila oss om du har frågor kring detta, eller vill ha hjälp.

Rabatter/rea
Vår returpolicy gäller även under reaperioder.

Felaktiga produkter
Alla produkter kvalitetssäkras och ses över innan de skickas iväg. Skulle du ändå få en produkt som inte är i perfekt skick ber vi dig kontakta oss omedelbart via telefon eller mail på info@sibyllegatansoptiker.se
Vänligen notera att för att få en ny produkt, rabatt eller full återbetalning, ska produkten inte ha varit olämpligt använd eller defekt på grund av hur du hanterat den sedan leverans.

Behandling av personuppgifter

Vänligen se vår personuppgiftspolicy.